[vc_row][vc_column width=»1/2″][vc_column_text]

Incognito Tannregulering

Vi tilbyr regulering på baksiden av tennene for våre voksne pasienter. Systemet vi benytter er det markedsledende og svært godt utprøvde Incognito. Klossene er spesialtilpasset og blir produsert til hver enkelt pasient, og limes på baksiden/innsiden av tennene.[/vc_column_text][/vc_column][vc_column width=»1/2″][vc_single_image image=»332″ img_size=»1920 x 870″][/vc_column][/vc_row][vc_row][vc_column][vc_column_text]Det er mange veier til et flott smil, men hvorfor ikke gjøre det mest mulige diskre?

Incognito tannregulering behandler dine tenner uten at noen legger merke til det. Hvordon kan det skje? Det er enkelt! I motsetning til konvensjonell tannregulering som har apparatur festet på forsiden av tennene, så er incognito limt på baksiden av tennene. Klossene (brackets) og strengen er dermed ikke synlig, og ingen ser at du har regulering.

Incognito passer for både voksne og ungdom. Om det er av estetiske årsaker, privat eller i jobb – om du ønsker å rette opp tannstillingen men ikke ønsker synlig regulering så vil incognito gi deg en diskre løsning.

Denne apparaturen er spesiallaget for dine tenner, of blir dermed ekstremt slank, noe som sikrer best mulig pasientkomfort. Siden apparaturen sitter på baksiden er der ingen risiko for at det dannes synlige skader på forsiden av tennene.[/vc_column_text][/vc_column][/vc_row][vc_row][vc_column width=»1/2″][vc_single_image image=»450″ img_size=» 5184 x 3456″ alignment=»center» style=»vc_box_rounded»][/vc_column][vc_column width=»1/2″][vc_single_image image=»451″ img_size=» 5184 x 3456″ alignment=»center» style=»vc_box_rounded»][/vc_column][/vc_row][vc_row][vc_column width=»1/2″][vc_column_text]Usynlig fordeler:

  • God pasientkomfort siden de er lager med ekstremt slank design
  • Individuelt tilpasset og produsert for dine tenner
  • Usynlig fra utsiden
  • Synlig resultater etter kort tids behandling
  • kan korrigere der fleste tannstillingsfeil
  • Passer for både voksne of ungdom
  • Ingen risiko for synlige skader på forsiden av tennene

Usynlig tannregulering – like overbevisende som ditt nye smil[/vc_column_text][/vc_column][vc_column width=»1/2″][vc_single_image image=»334″ img_size=»1252 x 1280″][/vc_column][/vc_row][vc_row][vc_column][vc_video link=»https://www.youtube.com/watch?v=TzvZLgiRVI4″][/vc_column][/vc_row][vc_row][vc_column][vc_separator style=»shadow» border_width=»5″][/vc_column][/vc_row][vc_row][vc_column][vc_column_text]

Bestill Time

  • Telefon
  • E-post
[/vc_column_text][/vc_column][/vc_row]

Call Now Button22 17 08 21 Top