[vc_row][vc_column width=»1/2″][vc_column_text]

RTG, OPG, CEPH

[/vc_column_text][vc_single_image image=»319″ img_size=»1360 x 1493″ alignment=»center»][/vc_column][vc_column width=»1/2″][vc_column_text] 

Røntgenundersøkelser utføres for å få bedre innsikt i forholdene rundt og i tenner. Bruksområdene for røntgenbilder er mange. Man kan blant annet sjekke for hvor dype karies er i forhold til tannerven, eller for forandringer i forbindelse med blant annet tannkjøttbetennelse. Det blir også tatt mange røntgen røntgenbilder når man rotfyller tenner for å sjekke kvaliteten på rotfyllingen. Røntgenbilder brukes også som dokumentasjon i journalen din. 

Vi bruker røntgenbilder for å sammenligne forholdene over flere måneder eller år. Derfor tar vi bilder av alle våre pasienter dersom vi anser det nødvendig. 

Vi benytter både vanlige røntgenbilder for å sjekke enkel tenner, eller et OPG-apparat som tar bilder av kjevene i flere dimensjoner. Dette kan vi bruke når vi skal trekke visdomstenner eller når vi skal sette inn implantater. 

Når vi har tatt røntgenbilder bruker vi dem for å forklare deg hva vi ser.[/vc_column_text][/vc_column][/vc_row][vc_row][vc_column width=»1/2″][vc_single_image image=»445″ img_size=» 5184 x 3456″ alignment=»center» style=»vc_box_rounded»][/vc_column][vc_column width=»1/2″][vc_single_image image=»455″ img_size=» 5184 x 2570″ alignment=»center» style=»vc_box_rounded»][/vc_column][/vc_row][vc_row][vc_column][vc_separator style=»shadow» border_width=»5″][/vc_column][/vc_row][vc_row][vc_column][vc_column_text]

Bestill Time

  • Telefon
  • E-post
[/vc_column_text][/vc_column][/vc_row]

Call Now Button22 17 08 21 Top