[vc_row][vc_column width=»1/2″][vc_column_text]

Undersøkelse

I det første besøket hos oss ser vi over tennene og bittet, og blir bedre kjent med pasienten. Sammen ser vi på de forskjellige behandlingsløsningene vi kan tilby. Pasienter er forskjellige og har forskjellige ønsker og behov. Vi tar også oversiktsrøntgen og profilrøntgen denne dagen. Har man fått en henvisning fra tannlege eller tannpleier, må denne medbringes, og er man under 18 år, må foresatte være med.

Vi setter aldri på reguleringen ved første besøk, men vi lager en behandlingsplan og inngår en avtale med pasienten.

Vår siste investering innen 3D teknologi, en 3D-skanner, benytter vi til å ta et bilde av alle tennene til pasienten. Skanningen er helt ufarlig og tar ca 8-10 minutter.

Vi er stolte av å ha god kommunikasjon med våre pasienter, og å samarbeide med dem for å gjøre de beste valgene mulig å oppnå sine mål med nødvendig behandling. Vi ser en ny pasient som en mulighet til å bygge et livslangt forhold.

[/vc_column_text][/vc_column][vc_column width=»1/2″][vc_single_image image=»445″ img_size=»896 x 586″ alignment=»center» style=»vc_box_rounded»][vc_single_image image=»298″ img_size=»896 x 586″ alignment=»center» style=»vc_box_rounded»][/vc_column][/vc_row][vc_row][vc_column][vc_separator style=»shadow» border_width=»5″][/vc_column][/vc_row][vc_row][vc_column][vc_column_text]

Bestill Time

  • Telefon
  • E-post
[/vc_column_text][/vc_column][/vc_row]

Call Now Button22 17 08 21 Top